Om oss

Om oss 1

Hvem er vi?

Servicealliansen er resultatet av en omstrukturering av Skade1 AS med tilhørende regionale eierbedrifter som tok plass i 2023. Vi er en landsdekkende organisasjon i vekst med lang erfaring og med omfattende kunnskap om skadebegrensning, eiendomsdrift, bygg- og anleggstjenester, renhold og malerarbeid. Vi har noen lokale variasjoner i tjenestetilbudet

Om oss 2

Våre verdier

Tydelige bedriftsverdier er avgjørende for organisatorisk suksess og etisk ledelse. De gir ikke bare retning, men etablerer også en felles plattform for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Servicealliansen representerer verdien av robotisering innovasjon og effektivitet, mens ansvarsfulle verdier understreker et alvorlig engasjement for bærekraft og ansattes sikkerhet.

Om oss 3

Bærekraft/ESG

Servicealliansen setter høye krav til helse og sikkerhet, vern av ytre miljø og etisk adferd. Bærekraftsarbeidet tilknyttet Servicealliansen og sine andelinger gjenspeiles gjennom våre etiske kjøreregler som er bygget på de verdiene, lover/regler og forventningene som er til enhver tid gjeldende for vår virksomhet.

Om oss 4