Tjenester

Tjenester 1

Skadebegrensning

Servicealliansen er en landsdekkende leverandør av skadebegrensning og gjenoppbyggingstjenester. Kjeden har spesialkompetanse på forsikringsskader etter vann-, brann-, innbrudd-, miljø- og naturskader.​ Vi dekker blant annet skadetyper som Vannskader, Brannskader og Miljøsanering.

Tjenester 2

Eiendom

Servicealliansen – Eiendom er en totalleverandør av alle utvendige og innvendige tjenester og prosjekter, for næring og privat. Alt fra store ombygginger til små lette tjenester. Avdelingen består hovedsakelig av tømrere, bygg-teknikere, driftsteknikere, spesialteknikere og kalkulatører.

Tjenester 3

Male-/gulvlegger avdeling

Vi har avdelinger som utfører tradisjonelt malerarbeid innvendig og utvendig, tapetsering og gulvlegging. Vi er mesterbedrifter som også er våtromsertifiserte og godkjente opplæringsbedrifter i maler-/ byggtapetserfaget.​

Tjenester 4

Renhold

Servicealliansen ser verdien av å ha egne renholdere. Vi har dedikerte renholdere som står tidlig opp eller går sent i seng, fordi renhold bør helst gjøres når lokalene er tomme. Vi har fleksible arbeidstakere som er opplært i riktig bruk av kjemikalier og har mange års erfaring.

Tjenester 5